Dětský balet Praha

VÁŽENÍ RODIČE A PŘÁTELÉ DĚTSKÉHO BALETU PRAHA,

předem tohoto mailu bych Vám a Vašim dětem velmi ráda poděkovala za krásné představení a úžasnou spolupráci. Děti mají můj obdiv!!! Choreografií bylo velmi mnoho a děti vše krásně zvládly. Snaha byla u všech ročníků více, než velká:) Z představené jsme měli všichni učitelé úžasný pocit a radost. Přišlo nám mnoho kladných ohlasů a poděkování od veřejnosti, od našich partnerů i od Vás rodičů. Moc si toho vážím a omlouvám se, že jsem nestihla všem odepsat. Od září jsem měla první volnou sobotu a jinak stále přetrvává práce kolem představení, které se již konalo minulé pondělí. K tomu navíc vedu ukázkové hodiny a ostatní výuku. Ale všechny zprávy mě potěšily!
Jsem si plně vědoma, že podmínky nejsou ideální, že nám začíná být naše budova malá, potřebujeme dva taneční sály vedle sebe a větší šatničky pro převleky. Pokusíme se do budoucna situaci řešit. S divadlem je to podobné, šatny a okolní zázemí není stavěno v žádném divadle pro tolik účinkujících. Proto velmi děkuji za veškerou vstřícnost, pomoc a přizpůsobení se situaci a prostoru. S divadlem však asi už více nevymyslíme ani do budoucna, pronajímáme si jedny z nejlepších divadelních prostor v Praze. Jeviště a technika je však nadprůměrně dobrá a to je pro nás to nejdůležitější, stejně jako prostor pro diváky. Divadlo Hybernia má velmi dobré hlediště a to bylo jedno z hlavních kritérií pro výběr divadla.
Chtěla bych tímto poděkovat za celé první pololetí této sezóny. Sice máme ještě celý leden, který bude ale probíhat v klidnějším tempu. Zaměříme se především na techniku a na nácvik nového představení „Z pohádky do pohádky“, třetina představení je již postavena z Letní taneční školy a z podzimu. Několik z našich choreografií tohoto baletu již získalo i první místa na taneční soutěži Ave Bohemia. Určitě je na co se těšit:) Ocenění Zlatého oříšku už jen podtrhuje výbornou práci našich dětí. Předávání ceny pro náš soubor (cena patří úplně všem našim členům!) můžete sledovat na ČT 2 – 1.1.2019 cca 13:00. K tomu všemu se konalo i několik významných uměleckých akcí, kde děti DBP také úspěšně reprezentovaly. Za mě bylo splněno mnoho práce a přineslo to celou řadu úspěchů:) Všichni mají obrovskou pochvalu! Vlastimil Harapes, který byl děti na zkouškách i představení osobně navštívit, dětem vzkazuje: Že se jejich práce a představení opravdu velmi povedlo, že odcházel s velmi dobrou náladou! Je rád, že se šíří velmi dobré jméno tohoto souboru a jako patron našich dětí je spokojen:)
Prosíme nyní všechny rodiče dětí, které by chtěly v pololetí ukončit u nás členství, aby nám to bylo sděleno nejpozději do 1.1.2019. Poté budeme se všemi dětmi závazně počítat i v druhém pololetí a později nebude možné členství ukončit bez celého členského poplatku. Opět se k nám hlásí mnoho nových dětí, nemáme však v tuto chvilku téměř žádná volná místa pro přijetí a potřebujeme závazně vědět, zda tomu tak bude i pro druhé pololetí, abychom případně věděli včas, kolik dětí můžeme k přijímacím zkouškám pozvat.
Dále prosíme rodiče o včasné uhrazení členského příspěvku pro II. pololetí, který by měl být uhrazen nejpozději do 15.1.2019, tuto platbu můžete začít zasílat dnešním dnem. Pokud potřebuje někdo platbu rozložit, vždy je možná domluva, ale je nutné mít před začátkem druhého pololetí uhrazenou alespoň zálohu 2.000,- Kč.
Pokyny k platbě (v plném znění k nalezení na naší online nástěnce):

PŘÍPRAVNÁ SKUPINA A, B, C, D: 4500,- Kč

I.-V. SKUPINA: 5500,- Kč

ČÍSLO ÚČTU: 115-3890770237/0100

VAR. SYMBOL: prvních šest čísel z rodného čísla (to, co je před lomítkem)

ZPRÁVA PRO PŘÍJEMCE: II.POL.Č.P. DBP 2018/2019 + JMÉNO DÍTĚTE

Děkuji.
VŠEM PŘEJI KRÁSNÉ A POHODOVÉ SVÁTKY PLNÉ RADOSTI S DĚTMI! TĚŠÍM SE NA VÁS OPĚT OD 7. LEDNA 2019 !!!
VAŠE VERONIKA ZÍDKOVÁ